Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 р. № 440»

опубліковано 27 січня 2017 о 17:09

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 р. № 440»

  На офіційному web-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Діяльність» розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 р. № 440» (далі – проект постанови), розроблений відповідно до підпункту 133.4.5 пункту 133.4 статті 133 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) та на виконання пункту 2 протоколу № 25 засідання Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 з метою приведення нормативно-правового акту Уряду у відповідність із чинним законодавством.

У проекті постанови, зокрема, враховані зміни, які було внесено до:

- Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» стосовно надання Державному реєстратору реєстраційної заяви за формою 1-РН у разі внесення неприбутковою організацією змін до установчих документів;

- пункту 133.4 статті 133 та підрозділу 4 розділу ХХ Кодексу, які внесені із набранням чинності Законами України «Про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо уточнення окремих положень про оподаткування неприбуткових організацій» та «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні».

При розробці проекту постанови було також враховано пропозиції організацій профспілок та інших громадських організацій.

          Зауваження та пропозиції до проекту постанови від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адреси розробника:

Державної фіскальної служби України: поштова – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд.8, Департамент методологічної та нормотворчої роботи , електронна – ometsinska@sfs.gov.ua;

Міністерства фінансів України: поштова – 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2, Департамент податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку, електронна – nikonova@minfin.gov.ua;

а також на поштову адресу Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд.9/11.