Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку ведення Єдиного реєстру акцизних накладних"

опубліковано 03 лютого 2016 о 12:00

Повідомлення про оприлюднення

проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку ведення Єдиного реєстру акцизних накладних»

 

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних»» (далі – проект  постанови) розроблено Державною фіскальною службою з метою виконання вимог статей 231, 232 Податкового кодексу України,  якими передбачено, що всі акцизні накладні та розрахунки коригування до акцизної накладної підлягають обов’язковій реєстрації в Єдиному реєстрі акцизних накладних з дотриманням вимог щодо наявності обсягу пального, обчисленого відповідно до пункту 232.3 статті 232 Податкового кодексу України.

З цією метою проектом постанови передбачається визначення механізму реєстрації акцизних накладних та розрахунків коригування до акцизної накладної в Єдиному реєстрі акцизних накладних.

Єдиним можливим механізмом досягнення цілей державного регулювання є прийняття відповідного акта Кабінету Міністрів України, що є найбільш ефективним способом забезпечення правильного застосування чинного законодавства з питань ведення Єдиного реєстру акцизних накладних в умовах дії системи електронного адміністрування реалізації пального.

Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця від дати оприлюднення проекту постанови на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ-53, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент реєстрації платників та електронних сервісів; електронну – a.plysenko@sfs.gov.ua.