Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Першого заступника керівника Антитерористичного Центру при Службі безпеки України (керівника Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей) від 14.04.2017 № 222 ог "Про затвердження Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей" (зі змінами та доповненнями)

опубліковано 31 січня 2018 о 16:10

ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК КЕРІВНИКА АНТИТЕРОРИСТИЧНОГО ЦЕНТРУ ПРИ СЛУЖБІ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
(КЕРІВНИК АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ НА ТЕРИТОРІЇ ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ)

НАКАЗ

від 14 квітня 2017 року N 222ог

Про затвердження Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей

Із змінами і доповненнями, внесеними
наказами першого заступника керівника
Антитерористичного центру при Службі безпеки України
(керівника Антитерористичної операції
на території Донецької та Луганської областей)
від 26 червня 2017 року N 437ог,
від 31 липня 2017 року N 525ог,
від 21 вересня 2017 року N 696ог
від 15 грудня 2017 року N 1000ог

У зв'язку з відсутністю можливості здійснення державного контролю на окремих ділянках державного кордону України з Російською Федерацією, при наявності задокументованих фактів присутності на території Донецької та Луганської областей військової активності іноземних збройних формувань, з метою недопущення виходу терористів та їх посібників з району проведення Антитерористичної операції та проникнення їх у такий район, запобігання вчиненню терористичних актів, інших протиправних діянь, убезпечення громадян та співробітників силових структур від загрози збройних нападів, з метою стабілізації економічного та оборонного сектору держави, відповідно до статей 12, 13, 14, 15 Закону України "Про боротьбу з тероризмом", абзацу третього пункту 8 Положення про оперативний штаб з управління антитерористичною операцією, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2004 року N 611-11,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Тимчасовий порядок контролю за переміщенням осіб через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей (далі - Тимчасовий порядок), що додається.

2. Наказ першого заступника керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України (керівника Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей) від 12 червня 2015 року N 415ог "Про затвердження Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей", вважати таким, що втратив чинність.

3. Наказ довести до особового складу в частині, що його стосується, голів Донецької та Луганської обласних військово-цивільних державних адміністрацій, а також оприлюднити Тимчасовий порядок шляхом його розміщення на офіційному сайті Служби безпеки України та Державної фіскальної служби України.

4. Керівникам оперативно-тактичних угрупувань здійснювати перепускний режим на контрольних пунктах в'їзду - виїзду у межах Донецької та Луганської областей згідно вимог цього наказу з моменту його оприлюднення.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на начальника штабу - першого заступника керівника Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

6. Затверджений Тимчасовий порядок набуває чинності з моменту його оприлюднення на офіційному сайті Державної фіскальної служби України та Служби безпеки України.

 

Перший заступник керівника
Антитерористичного центру
при Службі безпеки України
(керівник Антитерористичної операції
на території Донецької
та Луганської областей)
генерал-лейтенант

О. С. Сирський

Додаткові матеріали