Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»

опубліковано 25 травня 2017 о 13:13

 

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»

 На веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика» розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» (далі – проект постанови).

Проект розроблено з метою приведення у відповідність до норм Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (далі – Закон № 481) та Закону України від 06 вересня 2012 року № 5203 «Про адміністративні послуги» (далі – Закон № 5203) нормативно-правових актів Уряду.

Проектом постанови пропонується визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 31 березня 1999 р. № 500 «Про впорядкування видачі суб’єктам підприємницької діяльності ліцензій на право оптової торгівлі спиртом етиловим і плодовим, алкогольними напоями та тютюновими виробами», яка не відповідають нормам Закону № 481.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту проекту Постанови надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, e-mail:  kontrol481@sfs.gov.ua.

Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: м.Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.