Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку ведення та форми реєстру заяв про розстрочення (відстрочення) грошових зобов’язань (податкового боргу)»

опубліковано 09 лютого 2017 о 13:27

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку ведення та форми реєстру заяв про розстрочення (відстрочення) грошових зобов’язань (податкового боргу)»

 

Державна фіскальна служба України на виконання пункту 5 розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України від 21 грудня 2016 року № 1797-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні» повідомляє про розроблення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку ведення та форми реєстру заяв про розстрочення (відстрочення) грошових зобов’язань (податкового боргу)».

Проектом регуляторного акта передбачено запровадження єдиного підходу до обліку інформації у Реєстрі заяв про розстрочення, відстрочення грошових зобов'язань чи податкового боргу, визначення уніфікованої форми Реєстру та встановлення загального механізму його ведення.

Проект зазначеного регуляторного акта та відповідний аналіз його регуляторного впливу оприлюднені на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України  в мережі Інтернет (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8.

Міністерство фінансів України,01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: inform@minfin.gov.ua.

Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: м.Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11, e-mail: inform@dkrp.gov.ua.