Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМ України від 13.06.2018 №472 "Про реалізацію експериментального проекту щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій"

опубліковано 21 червня 2018 о 12:07

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 13 червня 2018 р. № 472

Київ

Про реалізацію експериментального проекту щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій

З метою реалізації інноваційних технологічних рішень для реєстрації розрахункових операцій у сфері торгівлі (у тому числі торгівлі з використанням Інтернету), громадського харчування, купівлі-продажу іноземної валюти, торгівлі через автомати з продажу (надання) товарів (послуг), надання послуг з приймання готівки для подальшого переказу, з перевезення пасажирів та інших послуг Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Погодитися з пропозицією Міністерства фінансів щодо реалізації з 1 числа місяця, наступного за місяцем набрання чинності цією постановою, до 31 грудня 2019 р. експериментального проекту щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій (далі - експериментальний проект).

2. Затвердити Порядок реалізації експериментального проекту щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, що додається.

3. Міністерству фінансів забезпечити:

щоквартальне подання звіту про результати реалізації експериментального проекту;

разом з Державною фіскальною службою здійснення заходів, необхідних для реалізації експериментального проекту.

 

Прем'єр-міністр України

В. ГРОЙСМАН