Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року відвідувачі ЦОП Вінниччини отримали 32,5 тисячі адмінпослуг

, опубліковано 22 березня 2024 о 10:34

За інформацією управління податкових сервісів ГУ ДПС у Вінницькій області, протягом січня – лютого 2024 року відвідувачам Центрів обслуговування платників Вінниччини надано 32,5 тис. адміністративних послуг.

Найбільше громадяни звертались за отриманням адміністративної послуги з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього у січні – лютому 2024 року надано 12,9 тис. таких послуг.

Запитуваними також є послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. Цих послуг у січні – лютому 2024 року надано 6 тис. та 3,6 тис. відповідно.

Нагадаємо, що з метою виконання Закону України «Про адміністративні послуги» для надання послуг і сервісів юридичним та фізичним особам – платникам податків та громадянам у регіоні функціонує 24 Центри обслуговування платників при державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Вінницькій області.