Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих бюджетів Миколаївщини забезпечено 20 млн грн податку на нерухомість

, опубліковано 23 березня 2020 о 18:55

Завдяки постійній цілеспрямованій роботі щодо визначення об’єкта оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (так званий «податок на нерухомість») та суми податку до сплати, у січні - лютому 2020 року Головним управлінням ДПС у Миколаївській області до місцевих бюджетів мобілізовано 20 млн грн податку на нерухомість. Рівень надходжень за січень - лютий поточного року перевищив минулорічний показник на 3,7 млн гривень.

Збільшення надходжень з податку на нерухомість  є результатом ефективного та прозорого адміністрування, а також плідної співпраці Головного управління ДПС у Миколаївській області та органів виконавчої влади, місцевого самоврядування.

Безперечними лідерами у сплаті податку на нерухомість, є власники об’єктів нерухомості – юридичні особи, внесок яких у місцеві бюджети Миколаївщини за 2 місяці 2020 року становить 18,1 млн гривень. Фізичні особи – власники нерухомого майна перерахували до місцевих скарбниць області 1,9 млн грн податку на нерухомість.