Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів»

опубліковано 10 вересня 2019 о 10:05

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів»

 На офіційному webпорталі Державної податкової служби України  (www.tax.gov.ua) в підрозділі «Діяльність / Регуляторна політика / Проекти регуляторних актів / 2019 рік» розміщено проект наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів».

Розробником проекту регуляторного акту є Державна податкова служба України.

Проект наказу розроблено з метою приведення форми податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів у відповідність до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2010 р. № 1233 (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2018 р. № 891).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати його оприлюднення на адресу: Державна податкова служба України, Департамент адміністрування податків, Львівська площа, 8, м. Київ, 04053, електронну – vpopova@sfs.gov.ua, до Державної регуляторної служби України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.