Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2006 р. №1765»

опубліковано 14 серпня 2018 о 18:33

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ 

до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2006 р. № 1765»

 

Державна фіскальна служба України, як розробник проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2006 р. № 1765»(далі – проект постанови), повідомляємо про розміщення проекту постанови на офіційному веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика».

Проект постанови розроблено з метою виконання Україною зобов’язань, взятих відповідно до вимог додатка XV«Наближення митного законодавства» до Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони,яка ратифікована  Законом України  від 16 вересня 2014 року № 1678-VII та адаптації законодавства України до законодавства країн-членів ЄС в частині визначення непреференційного походження при імпорті в Україну товарів.

Реалізація проекту постанови не потребує додаткових витрат з Державного бюджету України.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення зауваження  та пропозиції стосовно змісту проекту постанови надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього повідомлення за наступною адресою:

Державна фіскальна служба України: 04053, м. Київ-53, Львівська площа, 8, e-mail: origin.unit@sfs.gov.ua.

Також пропозиції та зауваження до проекту постанови можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд . 9/11, e-mai: inform@dkrp.gov.ua.

Проект постанови також розміщено на офіційному сайті Міністерства фінансів України (www.minfin.gov.ua).