Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України “Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної податкової адміністрації України від 24 січня 2011 року № 38”

опубліковано 30 березня 2017 о 17:24

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України “Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної податкової адміністрації України від 24 січня 2011 року № 38”

Міністерство фінансів України відповідно до пункту 2 частини першої статті 15 Закону України “Про доступ до публічної інформації” повідомляє про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України “Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної податкової адміністрації України від 24 січня 2011 року № 38”.

Проект акту розроблений Мінфіном разом з Державною фіскальною службою з метою приведення його у відповідність до змін, що відбулись у Законі України від 08 липня 2010 року № 2464-VI “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” (далі – Закон №2464) згідно із Законом України від 04.07.2013 № 406-VII “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи” (далі – Закон № 406).

Так, Законом № 406 викладено у новій редакції статтю 13 Закону № 2464, у зв’язку з чим абзац четвертий пункту 2 цієї статті, який передбачав Порядок взаємодії податкових органів і органів Пенсійного фонду під час організації та проведення планових перевірок встановлюється Пенсійним фондом спільно з Державною податковою адміністрацією України, виключений.

Затвердження зазначеного наказу дасть змогу привести нормативно-правові акти у відповідність до змін, що відбулись у Законі № 2464.

Проект акту оприлюднений на офіційній сторінці Міністерства фінансів України в мережі Інтернет (www.minfin.gov.ua). Також оприлюднене повідомлення про його розробку на офіційній сторінці Державної фіскальної служби України.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту проекту акту просимо надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2,
Е-mail: skornienko@minfin.gov.ua

Державна регуляторна служба України, 01001, м. Київ-11, вул. Арсенальна, 9/11,

адреса web-сайту Служби: www.dkrp.gov.ua

E-mail загальний: inform@dkrp.gov.ua

E-mail прес-служби: pres@dkrp.gov.ua