Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України"

опубліковано 22 жовтня 2015 о 09:44

Повідомлення про оприлюднення

проекту постанови Кабінету Міністрів України

„Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов

Кабінету Міністрів України”

На офіційному web-сайті Державної фіскальної служби України  (www.sfs.gov.ua) в підрозділі „Проекти регуляторних актів” розділу „Діяльність”/”Регуляторна політика” розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України „Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України”, пояснювальна записка та аналіз впливу регуляторного акта.

Проект постанови Кабінету Міністрів України „Про визнання такими, що втратили чинність, деяких  постанов Кабінету Міністрів України” розроблено з метою приведення чинних нормативно - правових актів у відповідність до норм Податкового кодексу України, яким не передбачено звільнення від обкладення акцизним збором оборотів з реалізації легкових, вантажно-пасажирських автомобілів, мотоциклів, що виробляються українськими підприємствами всіх форм власності.

Проектом пропонується визнати такими, що втратили чинність постанову Кабінету Міністрів України від 16 лютого 1998 р. № 155 „Про затвердження Порядку звільнення від обкладення акцизним збором оборотів з реалізації легкових, вантажно-пасажирських автомобілів, мотоциклів, що виробляються українськими підприємствами усіх форм власності” та подальші постанови Кабінету Міністрів України, якими вносились зміни до зазначеної постанови.  

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу:

Державної фіскальної служби України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8,  e-mail:  excise@minrd.gov.ua.

Державної регуляторної служби України, 01001, м. Київ-11, вул. Арсенальна, 9/11, e-mail: inform@dkrp.gov.ua