Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМ України від 27.12.2010 №1257 "Про затвердження Порядку випуску, обігу та погашення податкових векселів, авальованих банком (податкових розписок), що видаються до отримання з акцизного складу спирту етилового неденатурованого, спирту етилового денатурованого (технічного) та біоетанолу, які використовуються суб’єктами господарювання для виробництва окремих видів продукції" (із змінами і доповненнями)

опубліковано 17 липня 2019 о 17:00

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

 ПОСТАНОВА

від 27 грудня 2010 р. № 1257

 Київ


Про затвердження Порядку випуску, обігу та погашення податкових векселів, авальованих банком (податкових розписок), що видаються до отримання з акцизного складу спирту етилового неденатурованого, спирту етилового денатурованого (технічного) та біоетанолу, які використовуються суб’єктами господарювання для виробництва окремих видів продукції

Із змінами і доповненнями, внесеними

постановами Кабінету Міністрів України

від 6 лютого 2013 року №85,

від 19 червня 2019 року № 545

 

Відповідно до підпункту 229.1.10 пункту 229.1 статті 229  Податкового кодексу України Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Порядок випуску, обігу та погашення податкових векселів, авальованих банком (податкових розписок), що видаються до отримання з акцизного складу спирту етилового неденатурованого, спирту етилового денатурованого (технічного) та біоетанолу, які використовуються суб'єктами господарювання для виробництва окремих видів продукції (додається).

2. Установити, що податкові векселі, видані відповідно до Порядку випуску, обігу та погашення податкових векселів, авальованих банком (податкових розписок), що видаються до отримання з акцизного складу спирту етилового, який використовується для виготовлення окремих видів продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2005 р.  № 796 (Офіційний вісник України, 2005 р., № 34, ст. 2069), та Порядку випуску, обігу та погашення податкових векселів, авальованих банком (податкових розписок), що видаються до отримання біоетанолу з акцизного складу, який використовується суб'єктами господарювання - виробниками біопалива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2010 р.  № 146 (Офіційний вісник України, 2010 р., № 11, ст. 547), і не погашені до набрання чинності цією постановою, погашаються згідно з вимогами Порядку, затвердженого цією постановою.

3. Визнати такими, що втратили чинність, постанови Кабінету Міністрів України згідно з переліком, що додається.

 

Прем'єр-міністр України                                                                М. АЗАРОВ