Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міністерства зовнішніх економічних зв'язків і торгівлі України від 18.01.96 № 30 "Про затвердження Інструкції про порядок реєстрації представництв іноземних суб'єктів господарської діяльності в Україні "

опубліковано 19 липня 2012 о 12:34

Про затвердження Інструкції про порядок реєстрації представництв іноземних суб'єктів господарської діяльності в Україні


Наказ Міністерства зовнішніх економічних зв'язків і торгівлі України
від 18 січня 1996 року N 30


Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
24 січня 1996 р. за N 34/1059


Із змінами і доповненнями, внесеними
 наказом Міністерства економіки України
 від 15 червня 2007 року N 179

 

(У тексті наказу слова "УРСР", "управління зарубіжних установ" у всіх відмінках замінено словами "Україна", "відділ по роботі з торговельно-економічними місіями та іноземними представництвами" у відповідному відмінку згідно з наказом Міністерства економіки України від 15 червня 2007 року N 179)

 

 

Відповідно до статті 5 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність" та з метою впорядкування механізму реєстрації представництв іноземних суб'єктів господарської діяльності в Україні НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Інструкцію про порядок реєстрації представництв іноземних суб'єктів господарської діяльності в Україні (додається).

2. Головному договірно-правовому управлінню (Нестер Л. Д.) забезпечити реєстрацію цього наказу у встановлений чинним законодавством термін у Міністерстві юстиції України.

3. Управлінню інформації та інформатики (Загорняк О. В.) підготувати та забезпечити публікацію цього наказу у п'ятиденний строк після його реєстрації у газеті "Урядовий кур'єр".

4. Відділу по роботі з торговельно-економічними місіями та іноземними представництвами (Безрученко В. О.) забезпечити суворе дотримання зазначеної Інструкції під час реєстрації представництв іноземних суб'єктів господарської діяльності в Україні.

5. Встановити, що Реєстр представництв іноземних суб'єктів господарської діяльності в Україні є документом, який містить конфіденціальну інформацію.

6. Визначити порядок, за яким передача відомостей про реєстрацію представництв іноземних суб'єктів господарської діяльності іншим міністерствам, установам та організаціям здійснюється за дозволом заступника Міністра, якому підпорядкований відділ по роботі з торговельно-економічними місіями та іноземними представництвами.

7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Гончарука А.І.

 

 

Міністр

С. Г. Осика