Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міністерства фінансів України від 16.06.2015 №560 "Про затвердження форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності)" (із змінами)

опубліковано 29 листопада 2019 о 19:41

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ 

  НАКАЗ 

16.06.2015                                                                                     № 560

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 03 липня 2015 року за № 783/27228 

 

Про затвердження форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності)

{Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства фінансів № 9 від 23.01.2017}

 

Відповідно до пункту 46.5 статті 46 розділу ІІ Податкового кодексу України та підпункту 5 пункту 4 Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року № 375, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити форму Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності), що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства доходів і зборів України від 30 грудня 2013 року № 865 „Про затвердження форми Податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності)”, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 22 січня 2014 року за № 130/24907.

3. Департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України (Чмерук М.О.), Департаменту оподаткування юридичних осіб Державної фіскальної служби України (Лапшин Ю.В.) в установленому законодавством порядку забезпечити:

подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

оприлюднення цього наказу.

4. Державній фіскальній службі України (Насіров Р.М.) у триденний строк після реєстрації цього наказу у Міністерстві юстиції України забезпечити розробку алгоритмів контролю для приймання та автоматизованої обробки податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності).

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра фінансів України Макеєву О.Л. та Голову Державної фіскальної служби України Насірова Р.М.

 

Міністр                                                                                          Н. ЯРЕСЬКО