Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міністерства фінансів України від 23.01.2015 №10 "Про затвердження Порядку формування та ведення Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок"

опубліковано 11 березня 2015 о 17:52

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

23.01.2015

м. Київ

N 10

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
14 лютого 2015 р. за N 156/26601

Про затвердження Порядку формування та ведення Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок

Відповідно до статті 2 1 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів"

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок формування та ведення Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок, що додається.

2. Державній фіскальній службі України (Білоус І. О.) забезпечити формування та ведення Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок (далі - Єдиний реєстр обладнання).

3. Державній фіскальній службі України (Білоус І. О.) забезпечити розміщення Єдиного реєстру обладнання на веб-порталі Державної фіскальної служби України.

4. Департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України (Чмерук М. О.), Департаменту контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Державної фіскальної служби України (Герц В. І.) в установленому порядку забезпечити:

подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

оприлюднення цього наказу.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра фінансів України Фудашкіна Д. О. та Голову Державної фіскальної служби України Білоуса І. О.

 

В. о. Міністра

І. Уманський

ПОГОДЖЕНО:

 

Голова Державної
фіскальної служби України

І. О. Білоус

Перший заступник Міністра
аграрної політики та
продовольства України

Я. В. Краснопольський

Т. в. о. Голови Державної служби
України з питань регуляторної
політики та розвитку підприємництва

О. Л. Шейко