Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міністерства фінансів України від 30.11.12 № 1771/5/1253 "Про затвердження Порядку взаємного обміну інформацією з реєстрів Державної реєстраційної служби України та Державної податкової служби України"

опубліковано 10 січня 2013 о 11:44

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

30.11.2012     N 1771/5/1253

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 07 грудня 2012 р. за N 2040/22352

Про затвердження Порядку взаємного обміну інформацією з реєстрів Державної реєстраційної служби України та Державної податкової служби України

Відповідно до Податкового кодексу України, статті 7 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" та з метою забезпечення взаємного обміну відомостями про юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців між державними реєстраторами юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців та органами державної податкової служби

НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Порядок взаємного обміну інформацією з реєстрів Державної реєстраційної служби України та Державної податкової служби України, що додається.

2. Департаменту взаємодії з органами влади Міністерства юстиції України (Зеркаль О. В.) подати цей наказ на державну реєстрацію відповідно до Указу Президента України від 03 жовтня 1992 року N 493 "Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади".

3. Державній реєстраційній службі України (Єфіменко Л. В.):

3.1. Забезпечити приведення державним підприємством "Інформаційно-ресурсний центр" (Кирик Ю. Г.) програмних засобів ведення Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців у відповідність до Порядку взаємного обміну інформацією з реєстрів Державної реєстраційної служби України та Державної податкової служби України, затвердженого цим наказом, до набрання чинності Законом України від 24 травня 2012 року N 4839-VI "Про внесення змін до деяких законів України щодо взяття на облік юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

3.2. Довести цей наказ до відома структурних підрозділів територіальних органів Міністерства юстиції України, що забезпечують реалізацію повноважень Державної реєстраційної служби України.

4. Головним управлінням юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києві та Севастополі довести цей наказ до відома районних, районних у містах, міських (міст обласного значення), міськрайонних, міжрайонних управлінь юстиції, відповідних місцевих органів виконавчої влади.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти:

у Міністерстві юстиції України - на директора Департаменту взаємодії з органами влади Зеркаль О. В.;

у Міністерстві фінансів України - на першого заступника Міністра Мярковського А. І.;

у Державній реєстраційній службі України - на Голову Державної реєстраційної служби України Єфіменка Л. В.;

у Державній податковій службі України - на директора Департаменту інформатизації та обліку платників податків Лабу М. С.

6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування, крім пункту 1 цього наказу, що набирає чинності одночасно з набранням чинності Законом України від 24 травня 2012 року N 4839-VI "Про внесення змін до деяких законів України щодо взяття на облік юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

 

Міністр юстиції України

О. В. Лавринович

Міністр фінансів України

Ю. В. Колобов

ПОГОДЖЕНО:

 

Голова Державної реєстраційної
служби України

Л. В. Єфіменко