Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Кіровоградщині протягом січня – жовтня 2022 року виявлено та легалізовано працю 723 офіційно неоформлених найманих працівників

, опубліковано 29 листопада 2022 о 16:49

Як повідомили в управлінні оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Кіровоградській області, протягом січня – жовтня 2022 року в ході фактичних перевірок встановлені порушення законодавства щодо оформлення трудових відносин з найманими особами. За результатами контрольно-перевірочних заходів виявлено працю 62 неоформлених найманих працівників. Матеріали перевірок передані до Управління Держпраці в Кіровоградській області для відповідного реагування.

Крім того, за рахунок інших заходів контролю (співбесіди, роз’яснювальна робота тощо) протягом січня – жовтня 2022 року виявлено та легалізовано працю 661 офіційно неоформленого найманого працівника, в результаті чого до бюджету додатково надійшло податку на доходи фізичних осіб та військового збору в сумі 1728,0 тис. грн, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в сумі 1809,1 тис. гривень.

Залучено до державної реєстрації 108 осіб, у результаті чого до бюджету додатково надійшло єдиного податку в сумі 147 тис. грн та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в сумі 325 тис. гривень.