Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети Луганщини за 10 місяців поточного року отримали майже 2,8 млрд гривень

, опубліковано 08 листопада 2019 о 09:48

Протягом січня-жовтня 2019 року до загального та спеціального фондів місцевих бюджетів надійшло 2 млрд 751 млн гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС у Луганській області.

Надходження доходів загального фонду місцевих бюджетів Луганщини склали 2 млрд 721 млн грн. податків та зборів. В порівнянні з аналогічним періодом 2018 року надходження збільшились на 17,3 відс., або на 400,6 млн гривень. Важливо, що зростання надходжень досягнуто з усіх бюджетоутворюючих податків.

Зокрема, за результатами наповнення бюджетів громад 1 млрд 942 млн грн отримано за рахунок сплати податку на доходи фізичних осіб. Це у порівнянні з минулим роком більше на 267,1 млн гривень. Сплату єдиного податку представники малого бізнесу забезпечили в розмірі 340,1 млн грн, що перевищує минулорічний результат на 48,5 млн гривень.

Додаткові кошти, які отримали територіальні громади Луганщини у своє розпорядження, дозволять у фінансовому плані вирішити чимало питань, які стосуються їх соціального та інфраструктурного розвитку.