Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розділ «Онлайн-навчання» доповнено новими матеріалами для платників

, опубліковано 22 квітня 2024 о 15:04

У розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС, який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати, розміщено нові матеріали.

У підрозділі «Робота з погашення податкового боргу» розміщено матеріал «Розстрочення (відстрочення) грошових зобов’язань (податкового боргу) в умовах дії закону України «Про санкції»».

Підрозділ «Перегляд рішень територіальних органів ДПС у встановленому законодавством порядку» доповнено матеріалом «Аналіз причин, що слугували підставами для задоволення/залишення без задоволення скарг платників податків».

У підрозділі «Податок на доходи фізичних осіб» розміщено відео на тему: «Електронний сервіс предзаповнення податкової декларації про майновий стан і доходи для фізичних осіб – платників податків».

У підрозділі «Е-кабінет» – презентацію «Cтан розрахунків з бюджетом».

Розділ «Онлайн-навчання» мобільний. Він доповнюється новими підрозділами відповідно до потреб платників податків. Вся інформація викладена у відео, презентаційних та текстових матеріалах, які постійно оновлюються та доповнюються.

Загалом на сьогодні розділ «Онлайн-навчання» містить понад 290 відео, текстових та презентаційних матеріалів.