Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Система нематеріальної мотивації персоналу» – тренінг для керівництва структурних підрозділів органів ДПС

, опубліковано 11 серпня 2022 о 14:31

ДПС спільно з національними експертами Програми ЄС з підтримки управління державними фінансами для України (EU4PFM) провели онлайн навчання для керівників та заступників керівників структурних підрозділів органів ДПС з питань нематеріальної мотивації персоналу в умовах воєнного стану.

Тему для навчання було обрано відповідно до результатів  міжнародних досліджень у сфері управління людськими ресурсами, а також опитування працівників ДПС. Адже важливим є взаємозв’язок між високим рівнем нематеріальної мотивації і збереженням висококваліфікованих спеціалістів та отриманням від них підтримки управлінських рішень в кризових ситуаціях, коли фінансова мотивація ускладнюється або стає взагалі неможливою.

Під час тренінгу експерти Програми  EU4PFM ознайомили учасників з кращими практиками з нематеріальної мотивації в державному секторі країн-членів Європейського Союзу.

Йшлося також про особливості системи нематеріальної мотивації працівників органів ДПС у воєнний та поствоєнний періоди, переваги та перешкоди під час впровадження відповідних заходів, можливості використання міжнародного досвіду.

Загалом в онлайн навчанні взяли участь понад 500 державних службовців центрального апарату та територіальних органів ДПС.