Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З нагоди Дня Незалежності України відзначили найкращих працівників ДПС

, опубліковано 25 серпня 2020 о 12:45

З нагоди 29-ї річниці Незалежності України за сумлінну працю найкращі працівники Державної податкової служби України отримали державні та відомчі відзнаки.

Зокрема, за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм Указом Президента України орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджено директора Департаменту правової роботи Мар’яну Куц. Також орденом Данила Галицького нагороджено заступника директора Організаційно-розпорядчого департаменту – начальника управління організаційно-контрольного забезпечення Олега Марчука.

За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Незалежності України три працівники ДПС отримали Грамоти Верховної Ради України, 10 податківців – Подяки Прем’єр-міністра України, двох працівників ДПС відзначено Почесними грамотами та 7 – цінними подарунками Кабінету Міністрів України, також 6 податківців отримали Подяки Міністерства фінансів України.

Відзначення роботи податківців державними нагородами свідчить про важливість їх праці для розбудови економіки держави, досягнення ними високих показників роботи та професіоналізм.

У свою чергу колектив податкової служби розуміє велику відповідальність за розвиток економіки України, стабільне наповнення бюджетів для гарантії соціального захисту населення та економічної безпеки.

Відзначаючи День Незалежності України, податківці бажають всім національної єдності, відваги та патріотизму у відстоюванні інтересів українського народу, миру, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України.