Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги суб’єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, оптової, роздрібної торгівлі пальним та зберігання пального!

, опубліковано 12 червня 2020 о 17:01

Державна податкова служба повідомляє, що велику кількість заяв про отримання/переоформлення ліцензій, внесення чергового платежу за ліцензії на право виробництва, оптової, роздрібної торгівлі пальним та зберігання пального, що надходять в електронному вигляді до ДПС та Головних управлінь ДПС у областях та м. Києві, наразі не можливо опрацювати відповідно до вимог Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-BP «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів». Приймання зазначених заяв у електронному вигляді буде здійснюватися після внесення відповідних змін до Закону щодо електронного ліцензування.

ДПС приносить вибачення за незручності та просить направляти такі заяви на паперових носіях до відповідного органу ліцензування.

Крім цього, нагадуємо, що у разі відсутності звернення суб’єкта господарювання до органу ліцензування щодо внесення чергового платежу за ліцензію на дату спливу терміну попередньої сплати, таку ліцензію буде призупинено відповідно до вимог Закону.