Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Колективу податкової служби представлено тимчасово виконуючого обов’язки Голови ДПС

, опубліковано 27 квітня 2020 о 16:03

Сьогодні Перший заступник Міністра фінансів України Денис Улютін під час селекторної наради з керівниками структурних підрозділів та територіальних органів ДПС представив тимчасово виконуючого обов’язки Голови ДПС – Михайла Тітарчука.

Денис Улютін наголосив на необхідності виконання складних завдань, які наразі визначені для податкової служби, а також доручив Михайлу Тітарчуку  проаналізувати роботу регіональних підрозділів щодо ефективності виконання задач, зокрема, із забезпечення надходжень до бюджету та боротьби з тіньовими схемами. У пріоритеті – запровадження ефективного менеджменту на рівні територіальних органів ДПС. На строкову перспективу Перший заступник Міністра фінансів доручив оновити концепцію реформування і розвитку Державної податкової служби.

«Вимагатиму від себе та колективу Державної податкового служби безумовного виконання всіх завдань, зібраності, виваженості, професійності в усіх аспектах діяльності Служби», – у свою чергу запевнив в.о. Голови ДПС Михайло Тітарчук.

Він закликав колег до мобілізації і самодисципліни. За словами Михайла Тітарчука, головні завдання на сьогодні – це забезпечення наповнення бюджету та повернення довіри і поваги до Державної податкової служби України.