Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС привітали ветеранів служби зі святом

, опубліковано 30 жовтня 2019 о 17:30

Голова ДПС Сергій Верланов привітав працівників податкової служби-ветеранів з річницею створення Асоціації ветеранів державної податкової служби та Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів.

«Саме ви, наші колеги, стояли у витоків створення служби, активно її творили та розбудовували. Головна ваша перевага – це досвід. Можна багато говорити про молодість та енергію, але лише в поєднанні з досвідом вони дають позитивні результати», – наголосив Сергій Верланов.

Очільник податкової подякував ветеранам-податківцям за допомогу у створенні Нової податкової, бажання працювати та ділитися знаннями та професійними навичками.

«Важливо те, що ви передаєте у спадок не тільки знання,  досвід і професіоналізм, а ще й головні цінності, які покладені в основу нашої роботи – патріотизм, віру у свої сили, відданість справі», – підкреслив Сергій Верланов.

Він також відзначив внесок старшого покоління податківців у виховання майбутнього покоління платників податків. Саме ветерани-податківці проводять екскурсії в музеї ДПС, розповідають майбутнім платникам податків про історичність та важливість податків. Так, зокрема, у жовтні було проведено  чи не рекордну кількість екскурсій.

Завдяки цьому, впевнений Сергій Верланов, рівень добровільної сплати податків зростатиме, оскільки вже зараз формується покоління сумлінних платників податків.

З нагоди свята керівник податкової від імені всього колективу служби побажав ветеранам здоров’я та довгих років життя, благополуччя, оптимізму і життєвих сил, щоб разом створити службу, якою будуть пишатися і платники податків, і податківці.