Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міндоходів України від 09.10.2013 №561 "Про внесення змін до формату (стандарту) електронного документа звітності платників"

опубліковано 14 жовтня 2013 о 15:26

 

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Н А К А З

09.10.2013                                                                                             №561


Про внесення змін до формату (стандарту) електронного документа звітності платників

 

З метою виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України від 7 серпня 2013 р. № 587-р «Про схвалення Концепції створення та функціонування автоматизованої системи «Єдине вікно подання електронної звітності», плану заходів щодо реалізації Концепції, практичного впровадження Законів України від 22 травня 2003 року № 851-VI "Про електронні документи та  електронний документообіг", №852-VI "Про електронний цифровий підпис" та Податкового кодексу України і уніфікації форматів документів в електронному вигляді для подальшого розвитку технології подання платниками документів в електронному вигляді,

НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до наказу ДПА України від 03.05.2006 №242 "Про затвердження формату (стандарту) електронного документа звітності платників податків", а саме додаток 1 "Формат (стандарт) електронного документа звітності платників" викласти у новій редакції, що додається.

 

2. Департаменту розвитку ІТ, електронних сервісів та обліку платників (Теньков О.В.) забезпечити розміщення на веб-порталі Міндоходів нової редакції формату (стандарту) електронного документа звітності платників та забезпечити доступ розробникам програмного забезпечення до структури XML-документа, відповідних схем контролю XML-документів, електронних форм документів звітності  у форматі PDF та довідників звітних документів, звітних періодів і територіальних органів Міністерства доходів і зборів України у форматі XML після набрання чинності цим наказом.

3. Координаційно-моніторинговому департаменту (Санжаревська І.С.) забезпечити внесення змін у встановленому порядку до Репозиторія звітної і статичної інформації Міндоходів, затвердженого наказом Міндоходів від 06.09.2013 № 448.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Ігнатова А.П.

 

Міністр

О.В. Клименко