Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт про періодичне відстеження результативності постанови Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2013 року № 813 «Про внесення змін до п. 3 Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів»

опубліковано 18 жовтня 2017 о 17:18

1. Вид та назва регуляторного акта

Постанова Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2013 року № 813 «Про внесення змін до п. 3 Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів» (далі – постанова).  

2. Виконавець заходів із відстеження

Державна фіскальна служба України.

3. Цілі прийняття акта

Указом Президента України від 18 березня 2013 року № 141/2013 (далі – Указ) було створено Міністерство доходів і зборів України, тому метою прийняття постанови є забезпечення приведення нормативно-правового акта у відповідність до Указу в частині визначення органу, який здійснює замовлення виготовлення марок акцизного податку.

4. Строк виконання заходів із відстеження

Жовтень 2017 року.

5. Тип відстеження

Періодичне відстеження.

6. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей

Прийняття постанови сприяло приведенню нормативно-правового акта у відповідність до Указу та своєчасному виготовленню марок акцизного податку, безперебійному отриманню суб'єктами господарювання марок акцизного податку для маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

За період дії Міністерства доходів і зборів України було забезпечено виконання вимог п. 3 постанови в частині реалізації суб'єктам господарювання марок акцизного податку.

У зв'язку з тим, що на момент проведення відстеження на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 01.03.2014 № 67 «Про ліквідацію Міністерства доходів і зборів України» Міндоходів ліквідовано, кількісні та якісні показники не надаються.

Подальші відстеження нормативно-правового акта втратили актуальність.

 

В.о. Голови Державної

фіскальної служби України                                                                    М.В. Продан