Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт про базове відстеження результативності наказу Міністерства доходів і зборів України від 30.12.2013 № 864 „Про затвердження форми Податкової декларації з фіксованого сільськогосподарського податку”

опубліковано 27 жовтня 2014 о 11:58

1. Вид та назва регуляторного акта, відстеження результативності якого здійснюється

Наказ Міністерства доходів і зборів України від 30.12.2013 № 864 „Про затвердження форми Податкової декларації з фіксованого сільськогосподарського податку” (далі – наказ 864), зареєстрований у Міністерстві юстиції України 22.01.2014 за №133/24910.

2. Назва виконавця заходів з базового відстеження результативності регуляторного акта

Державна фіскальна служба України.

3. Цілі прийняття акта

Наказом № 864 на заміну наказу Державної податкової адміністрації України від 24.12.2010 № 1016 „Про затвердження форми Податкової декларації з фіксованого сільськогосподарського податку” згідно з підпунктом 3 пункту 6 розділу IІ Закону України від 04 липня 2013 року № 404-VIІ „Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи” затверджено форму Податкової декларації з фіксованого сільськогосподарського податку відповідно до статті 46 та розділу ХІІІ Податкового кодексу України.

4. Строк виконання заходів із базового відстеження результативності регуляторного акта

Заходи із базового відстеження результативності регуляторного акта проводяться до набрання чинності наказом (01 січня 2015року).

5. Тип відстеження (базове, повторне або періодичне)

Базове.

6. Методи одержання результатів відстеження

Базове відстеження здійснювалося до набрання чинності наказом (01 січня 2015 року) методом аналізу відповідності розробленого наказу вимогам чинного законодавства, а також шляхом аналізу зауважень та пропозицій до нього.

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалась результативність, а також способи одержання даних

Результати відстеження регуляторного акта одержані на підставі аналізу чинного законодавства шляхом збору і аналізу пропозицій та зауважень зацікавлених міністерств, відомств, суб’єктів господарювання.

Проект цього регуляторного акта розміщувався на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України у мережі Інтернет.

За період відстеження на адресу Державної фіскальної служби України до наказу зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання не надходило.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

Показником результативності наказу є реалізація норм Кодексу щодо адміністрування фіксованого сільськогосподарського податку

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей

Наказ № 864 забезпечить відповідність форм податкових декларацій з фіксованого сільськогосподарського податку нормам Податкового кодексу України, а також право платників подавати податкову звітність з фіксованого сільськогосподарського податку.

 

 

Голова Державної фіскальної

служби України                                                                               І.О. Білоус