Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 травня 2012 р. № 451”

опубліковано 17 травня 2018 о 17:48

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 травня 2012 р. № 451”

 На веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у підрозділі „Проекти регуляторних актів” розділу „Регуляторна політика” розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 травня 2012 р. № 451” (далі – проект Постанови).

Проект постанови розроблено з метою вдосконалення пропуску через державний кордон осіб, транспортних засобів перевізників і товарів, що переміщуються ними через державний кордон; скорочення часу проходження контрольних процедур подорожуючими в автомобільних пунктах пропуску; зменшення впливу людського фактора під час проведення прикордонного та митного контролю в пунктах пропуску з метою мінімізації корупційних ризиків.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту проекту Постанови надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Міністерство фінансів України: 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: infomf@minfin.gov.ua.

Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, e-mail: vomkpp@sfs.gov.ua.