Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження Порядку виконання митних формальностей на повітряному транспорті”

опубліковано 23 квітня 2018 о 11:26

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження Порядку виконання митних формальностей на повітряному транспорті”

 

На веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у підрозділі „Проекти регуляторних актів” розділу „Регуляторна політика” розміщено доопрацьований проект наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження Порядку виконання митних формальностей на повітряному транспорті” (далі – проект наказу).

Проект наказу розроблено з метою приведення нормативно-правових актів щодо контролю за переміщенням повітряних суден через державний кордон України у відповідність до положень Митного кодексу України та актів Кабінету Міністрів України. Проектом наказу передбачається затвердити Порядок виконання митних формальностей на повітряному транспорті, яким визначається єдиний підхід під час здійснення митного контролю та митного оформлення повітряних суден і товарів, що переміщуються ними, у пунктах пропуску для повітряного сполучення.

Розробником проекту наказу є ДФС.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту проекту наказу надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за такими адресами:

Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, e-mail: vomkpp@sfs.gov.ua.

Міністерство фінансів України: 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: infomf@minfin.gov.ua 

Також пропозиції та зауваження до проекту наказу можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11, e-mail: inform@dkrp.gov.ua