Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку обліку платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування»

опубліковано 03 серпня 2017 о 10:01

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку обліку платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування»

 Проект наказу Мінфіну «Про затвердження Змін до Порядку обліку платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Проект) розроблено ДФС з метою приведення Порядку обліку платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Мінфіну  від 24.11.2014 №1162, зареєстрованого у Мінюсті 03.12.2014 за № 1553/26330 (із змінами), у відповідність до вимог Податкового кодексу України.

Проектом уточнюються повноваження головних управлінь ДФС в областях, м. Києві, Офісу великих платників податків ДФС (далі – ГУ), державних податкових інспекцій у районах, містах (крім міста Києва), районах у містах, об'єднаних державних податкових інспекціях (далі – ДПІ) в частині реалізації процедур обліку платників єдиного внеску відповідно до функцій, визначених ПКУ.

Передбачено, що ДПІ здійснюють ті процедури обліку платників єдиного внеску, які не передбачають одночасного виконання або завершення яких можливе без виконання інших процедур або функцій, що відносяться до повноважень ГУ.

Положення щодо порядку зняття з обліку платників єдиного внеску в контролюючих органах приводяться у відповідність до вимог статті 5 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування».

Зауваження та пропозиції до Проекту приймаються протягом місяця з дня оприлюднення Проекту на адресу розробника поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент обслуговування платників та електронну – oblik@sfs.gov.ua, а також на адресу Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.