Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження Порядку розгляду скарг на рішення комісії Державної фіскальної служби про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних»

опубліковано 21 червня 2017 о 17:08

Повідомлення про оприлюднення

 

проект постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження Порядку розгляду скарг на рішення комісії Державної фіскальної служби про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних»

 

Державна фіскальна служба України представляє проект постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження Порядку розгляду скарг на рішення комісії Державної фіскальної служби про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних»(далі – проект постанови).

 

Проект постановирозроблено відповідно до вимог абзацу другого підпункту 4 пункту 94 розділу І Закону України від 21 грудня 2016 року № 1797-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні».

Проектом постанови є запровадження Порядку розгляду скарг на рішення Комісії Державної фіскальної служби України про відмову у реєстрації  податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Проектом постанови визначено порядок розгляду Комісією скарг на рішення Комісії Державної фіскальної служби України про відмову у реєстрації  податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Зауваження та пропозиції стосовно проекту наказу надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8.,
e-mail:monitoringcentr@sfs.gov.ua.

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2,
e-mail:  infomf@minfin.gov.ua.

Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11, e-mail:  inform@dkrp.gov.ua