Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження змін до деяких наказів Міністерства фінансів України”

опубліковано 24 березня 2017 о 12:51

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження змін до деяких наказів Міністерства фінансів України”

Державна фіскальна служба України представляє проект наказу Міністерства фінансів України „Про затвердження змін до деяких наказів Міністерства фінансів України” (далі – проект наказу).

З 1 січня 2017 року Законом України від 21.12.2016 № 1797 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні» усунено суперечності у статті 129 Податкового кодексу України стосовно порядку нарахування пені та встановлено замість 120% облікової ставки НБУ 100% для пені, яка нараховується платником податків внаслідок самостійного виправлення помилок.

У зв’язку з цим проектом наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження змін до деяких наказів Міністерства фінансів України» (далі – Наказ) передбачається внести зміни до форм Податкових декларацій екологічного податку та збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності з метою приведення їх у відповідність із зазначеними змінами у Податковому кодексі України.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення, пропонуємо зауваження та пропозиції стосовно змісту нормативно-правового акту надавати у письмовій та електронній формі протягом двох тижнів з дня публікації цього оголошення на адресу розробника: поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент податків і зборів з юридичних осіб, та електронну – d.tuganova@sfs.gov.ua, а також на поштову адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.