Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних»

опубліковано 09 вересня 2016 о 12:30

Повідомлення про оприлюднення

 проекту постанови Кабінету Міністрів України  «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних»»

 

Проект постанови Кабінету Міністрів України  «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних»» (далі – проект  постанови) розроблено Державною фіскальною службою у зв’язку із необхідністю забезпечення безперебійної роботи інформаційних систем ДФС, проведення технічних та регламентних робіт, встановлення єдиного підходу для визначення тривалості операційного дня, протягом якого приймаються податкові накладні та/або розрахунки коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної.

З цією метою проектом постанови передбачається визначення операційного дня, що триватиме щодня з 8 до 19 години для реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної платників податку в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Єдиним можливим механізмом досягнення цілей державного регулювання є прийняття відповідного акта Кабінету Міністрів України, що є найбільш ефективним способом забезпечення правильного застосування чинного законодавства з питань ведення Єдиного реєстру податкових накладних в умовах дії системи електронного адміністрування податку на додану вартість.

Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця від дати оприлюднення проекту постанови на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ-53, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент обслуговування платників; електронну – a.plysenko@sfs.gov.ua.