Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2008 р. № 957»

опубліковано 21 липня 2016 о 10:06

На веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у підрозділі „Проекти регуляторних актів” розділу „Регуляторна політика” розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2008 р. № 957»  (далі – проект постанови) та аналіз впливу цього регуляторного акта.

Відповідно до частини десятої статті 18 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/98-ВР „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів”  постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2008 року № 957 затверджено розмір мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв.

Проект постанови розроблено з метою приведення мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв вітчизняного та іноземного виробництва у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на виробництво та реалізацію такої продукції в Україні; запобігання нелегального виробництва і обігу алкогольних напоїв та збільшення надходження податків і зборів до бюджету.

Проектом постанови пропонується збільшити розмір встановлених мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напої.

Дія проекту постанови поширюватиметься на всіх суб’єктів господарювання, які здійснюють  реалізацію алкогольних напоїв.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом двох тижнів на адресу розробника поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент податків і зборів з юридичних осіб, та електронну – litzenziya@sfs.gov.ua, а також на адресу Державної регуляторної служби України –01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.