Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства фінансів України від 20 липня 2015 року № 654"

опубліковано 14 червня 2016 о 15:28

   Повідомлення про оприлюднення проекту наказу

 „Про визнання таким, що втратив чинність,наказу Міністерства фінансів України

від 20 липня 2015 року № 654”

 

Державна фіскальна служба України представляє проект наказу „Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства фінансів України від 20 липня 2015 року № 654” (далі – проект наказу).

Пунктом 29 підрозділу 10 розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України (далі – Кодекс) тимчасово, до 1 січня 2016 року, встановлено збір у вигляді цільової надбавки до діючої ціни на природний газ для споживачів усіх форм власності.

У зв’язку з цим Державна фіскальна служба України підготувала проект наказу Міністерства фінансів України "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства фінансів України від 20 липня 2015 року № 654" (далі – Наказ), яким передбачається визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства фінансів України від 20 липня 2015 року № 654, яким затверджується форма Податкової декларації збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності.

При цьому, оскільки кінцева дата можливого подання уточнюючого розрахунку суми збору у вигляді цільової надбавки до діючої ціни на природний газ для споживачів усіх форм власності за останній звітній період з урахуванням строків давності, визначених статтею 102 Кодексу (не пізніше закінчення 1095 дня, що настає за останнім днем граничного строку подання податкової декларації) – 31 грудня 2018 року, набрання чинності проекту Наказу передбачено з 1 січня 2019 року.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення, пропонуємо зауваження та пропозиції стосовно змісту нормативно-правового акту надавати у письмовій та електронній формі протягом двох тижнів з дня публікації цього оголошення на адресу розробника: поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент податків і зборів з юридичних осіб, та електронну скриньку – d.tuganova@sfs.gov.ua, а також на поштову адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

  

Директор Департаменту податків

і зборів з юридичних осіб

 

О. Лишенко