Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України " Про затвердження порядків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій"

опубліковано 22 лютого 2016 о 10:34

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження порядків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій»

 

Державна фіскальна служба України  (далі – ДФС України) відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження порядків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій» та Аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту наказу з метою одержання зауважень і пропозицій.

Проект наказу розроблено ДФС України з метою забезпечення виконання вимог  Законів України від 28 грудня 2014 року №71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» та від 01 липня 2015 року № 569-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій».

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту можна надавати у письмовій та електронній формі упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту наказу на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ-53, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент реєстрації платників та електронних сервісів; електронну – i.panasenko@sfs.gov.ua

Додаткові матеріали