Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України "Питання переходу платників податку на прибуток підприємств, який оподатковується за нульовою ставкою відповідно до пункту 16 підрозділу 4 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України, до подання спрощеної податкової декларації"

опубліковано 19 листопада 2015 о 10:01

Повідомлення про оприлюднення

до проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Питання переходу платників податку на прибуток підприємств, який оподатковується за нульовою ставкою відповідно до пункту 16 підрозділу 4 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України, до подання спрощеної податкової декларації»

 

На офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Діяльність» розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України  «Питання переходу платників податку на прибуток підприємств, який оподатковується за нульовою ставкою відповідно до пункту 16 підрозділу 4 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України, до подання спрощеної податкової декларації» (далі – проект постанови) та аналіз впливу цього регуляторного акта.

Проект постанови розроблено з метою виконання Закону України
від 28 грудня 2014 року № 71-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо податкової реформи», яким змінені правила оподаткування податку на прибуток підприємств, встановлені Податковим кодексом України (далі – Кодекс).

Проектом постанови затверджується спрощена форма податкової декларації з податку на прибуток підприємств, який оподатковується за нульовою ставкою відповідно до п.16 підрозділу 4 розділу ХХ «Перехідні положення» Кодексу.

Зауваження та пропозиції до проекту цього наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адреси розробника: поштову – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд. 8, Департамент методологічної роботи з питань оподаткування, електронну – lhropun@sfs.gov.ua,  а також на поштову адресу Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.