Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України"

опубліковано 20 жовтня 2015 о 14:11

Повідомлення

про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

„Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України”

Державна фіскальна служба України повідомляє про розроблення проекту постанови Кабінету Міністрів України „Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України” (далі – проект постанови).

Проект постанови розроблено з метою приведення нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України  у відповідність до вимог Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” та Закону України від 06 вересня 2012 року № 5203 „Про адміністративні послуги”.

Проектом постанови передбачено визнати такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України, зокрема, постанови Кабінету Міністрів України від 31 березня 1999 р. № 500 „Про впорядкування видачі суб’єктам підприємницької діяльності ліцензій на право оптової торгівлі спиртом етиловим і плодовим, алкогольними напоями та тютюновими виробами” та від 13 травня 1996 р. № 493 „Про Тимчасовий порядок видачі ліцензій на право імпорту, експорту спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів і роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами”.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акта просимо надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за такими адресами:

Державна фіскальна служба України, 04655, МПС, м. Київ-53, Львівська площа, 8, Департамент контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів, e-mail: sat_sta_ua@ukr.net та Державна регуляторна служба України, 01011, Київ, вул. Арсенальна, 9/11, e-mail: mail@dkrp.gov.ua.