Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2010 р. № 177"

опубліковано 24 вересня 2015 о 11:16

Повідомлення про оприлюднення

проекту постанови Кабінету Міністрів України „Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2010 р. № 177”

 

Відповідно до статей 9 і 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій, на офіційному web-порталі Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua) у підрозділі „Проекти регуляторних актів” розділу „Регуляторна політика” розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України „Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2010 р. № 177” та аналіз впливу цього регуляторного акта.

Постановою Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2010 р. № 177 було внесено зміни до Порядку здійснення митного контролю залізничних транспортних засобів перевізників і товарів, що переміщуються ними, у пунктах пропуску через державний кордон, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2003 р. № 1989 „Питання пропуску через державний кордон автомобільних, водних, залізничних та повітряних транспортних засобів перевізників і товарів, що переміщуються ними” (далі - Постанова № 1989).

Постанова № 1989 втратила чинність згідно з пунктом 3 Постанови Кабінету Міністрів України 21 травня 2012 р. № 451 „Питання пропуску через державний кордон осіб, автомобільних, водних, залізничних та повітряних транспортних засобів перевізників і товарів, що переміщуються ними”.

Враховуючи зазначене, постанова Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2010 р. № 177 потребує визнання такою, що втратила чинність.

Метою розроблення проекту є приведення нормативно-правових актів з питань державної митної справи у відповідність до чинного законодавства України.

Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця від дати оприлюднення зазначеного проекту постанови на адресу розробника: 04655, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Державна фіскальна служба України, Департамент організації митного контролю та оформлення, e-mail:kabmin_doc@sfs.gov.ua, а також на адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та підприємництва: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, e-mail: inform@dkrp.gov.ua.

Обговорення проекту проводиться у рубриці «Консультації з громадськістю» на урядовому веб-сайті «Громадянське суспільство і влада»  (http://civic.kmu.gov.ua/consult_mvc_kmu/consult/poll/projects).