Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку формування та ведення Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок»

опубліковано 01 грудня 2014 о 15:06

Повідомлення

про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України     «Про затвердження Порядку формування та ведення Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок»

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку формування та ведення Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок» (далі – проект наказу) розроблено відповідно до вимог Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-BP «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Проектом наказу передбачено затвердження Порядку формування та ведення Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок.

Цей Порядок встановлює процедуру накопичення, обробки, систематизації, зберігання, захисту і використання інформації з Єдиного державного реєстру обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок, а також визначає механізм внесення (виключення) даних про обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок до (з) Єдиного реєстру обладнання.

Обладнання для промислового виробництва сигарет та цигарок, що відноситься до товарної підкатегорії 8478 10 00 00 згідно УКТ ЗЕД (обладнання для підготовки або обробки тютюну), яке імпортується на митну територію України, зберігається та використовується на митній території України, підлягає внесенню до Єдиного реєстру обладнання.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу можна надіслати листом на поштову адресу Державної фіскальної служби України: 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Департамент контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів, або на електронну скриньку sat_sta_ua@ukr.net.

Зауваження та пропозиції приймаються упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту наказу.