Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку здійснення контролю за дотриманням суб'єктами господарювання, які реалізують інвестиційні проекти у пріоритетних галузях економіки, положень пункту 29 підрозділу 4 розділу XX Податкового кодексу України»

опубліковано 03 березня 2014 о 13:25

Повідомлення про оприлюднення

до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження

Порядку здійснення контролю за дотриманням суб'єктами господарювання,

які реалізують інвестиційні проекти у пріоритетних галузях економіки,

положень пункту 29 підрозділу 4 розділу XX

Податкового кодексу України»

На офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України (www.minrd.gov.ua) розміщено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку здійснення контролю за дотриманням суб'єктами господарювання, які реалізують інвестиційні проекти у пріоритетних галузях економіки, положень пункту 29 підрозділу 4 розділу XX Податкового кодексу України» (далі - проект постанови).

Проект постанови розроблено Міністерством доходів і зборів разом з Міністерством фінансів України з метою виконання вимог підпункту 6 пункту 29 підрозділу 4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі - Кодекс), а також доручення Кабінету Міністрів України від 24.04.2013 №40088/9/1-12.

Метою підготовки проекту постанови є забезпечення контролю за дотриманням суб'єктами господарювання особливостей оподаткування, встановлених пунктом 29 підрозділу 4 розділу XX Податкового кодексу України, під час реалізації ними інвестиційних проектів у пріоритетних галузях економіки.

Прийняття проекту постанови забезпечить виконання положень пункту 29 підрозділу 4 розділу XX Кодексу, сприятиме дотриманню суб'єктами господарювання особливостей оподаткування податком на прибуток, а також належному виконанню інвестиційних проектів у пріоритетних галузях економіки.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються протягом одного місяця на адресу: поштову - 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська плаща, буд.8, Департамент координації нормотворчої та методологічної роботи з питань оподаткування; електронну – rbolila@minrd.gov.ua.

 Обговорення проектів актів проводиться у рубриці «Консультації з громадськістю» на урядовому веб-сайті «Громадянське суспільство і влада» (http://civic.kmu.gov.ua/consult_mvc_kmu/consult/poll/projects).