Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міндоходів "Про затвердження форми Податкового розрахунку збору за спеціальне використання лісових ресурсів"

опубліковано 17 лютого 2014 о 16:42

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу

„Про затвердження форми Податкового розрахунку збору

за спеціальне використання лісових ресурсів”

 

Міністерство доходів і зборів України повідомляє про розроблення проекту наказу „Про затвердження форми Податкового розрахунку збору за спеціальне використання лісових ресурсів” (далі – проект наказу).

У зв’язку із прийняттям Закону України від 04 липня 2013 року № 404-VII „Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку з проведенням адміністративної реформи” та з метою реалізації вимог статті 46 розділу II Податкового кодексу України, пункту 334.2 статті 334 розділу ХVІІ Податкового кодексу України, виникає необхідність затвердження форми Податкового розрахунку збору за спеціальне використання лісових ресурсів.

Проект наказу розроблено на заміну діючому наказу Міністерства фінансів України від 21.12.2012 № 1404 „Про затвердження форми Податкового розрахунку збору за спеціальне використання лісових ресурсів”.

З метою налагодження всебічного громадського обговорення, пропонуємо зауваження і пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступною адресою:

Міністерство доходів і зборів України, 04655 МПС, м. Київ – 53, Львівська площа буд. 8, Департамент оподаткування та контролю об’єктів і операцій, e-mail: avitenko@minrd.gov.ua.

Обговорення проектів актів проводиться у рубриці «Консультації з громадськістю» на урядовому веб-сайті «Громадянське суспільство і влада» (http://civic.kmu.gov.ua/consult_mvc_kmu/consult/poll/projects).