Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ПОВТОРНЕ ОПРИЛЮДНЕННЯ наказу Міністерства доходів і зборів України від 31.12.2013 № 896 «Про затвердження Критеріїв визначення платників для набуття статусу «зразковий платник» та Програми підтримки платників, які набули статусу «зразковий платник»

опубліковано 28 січня 2014 о 18:47

ПОВТОРНЕ ОПРИЛЮДНЕННЯ

Повідомлення про оприлюднення наказу Міністерства доходів і зборів України від 31.12.2013 №896 «Про затвердження Критеріїв визначення платників для набуття статусу «зразковий платник» та Програми підтримки платників, які набули статусу «зразковий платник»

 

На офіційному web-сайті Міністерства доходів і зборів України  (www.minrd.gov.ua) в підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Діяльність» розміщено наказ Міністерства доходів і зборів України від 31.12.2013 № 896 «Про затвердження Критеріїв визначення платників для набуття статусу «зразковий платник» та Програми підтримки платників, які набули статусу «зразковий платник».

Наказ розроблено відповідно до Стратегічного плану розвитку Міністерства доходів і зборів на 2013 – 2018 роки, затвердженого  Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 жовтня 2013 року № 869‑р.

Наказ оприлюднюється відповідно до п.4.5 Порядку подання нормативно-правових актів на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та проведення їх державної реєстрації, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 12.04.2005 №34/5 «Про вдосконалення порядку державної реєстрації нормативно-правових актів у Міністерстві юстиції України та скасування рішення про державну реєстрацію нормативно-правових актів».

Зауваження та пропозиції до зазначеного наказу можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати його оприлюднення на адресу розробника: поштову – Міністерство доходів і зборів України, Департамент розвитку ІТ,  електронних сервісів та обліку платників, Львівська площа, 8, м. Київ, 04655, електронну – vgorochov@minrd.gov.ua, та до Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

Додаткові матеріали