Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства доходів і зборів України «Про затвердження Форми декларації митної вартості та Правил її заповнення»

опубліковано 27 січня 2014 о 17:25

Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Міністерства доходів і зборів України 

«Про затвердження Форми декларації митної вартості та Правил її заповнення»

 

На офіційному web-сайті Міністерства доходів і зборів України (www.minrd.gov.ua) в підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Діяльність» розміщено проект наказу Міністерства доходів і зборів України «Про затвердження Форми декларації митної вартості та Правил її заповнення» (далі – Проект наказу) та аналіз впливу цього регуляторного акта.

Проект наказу розроблено з метою розвитку співробітництва, вдосконалення митного контролю та спрощення митних процедур, з урахуванням положень статті 562 Митного кодексу України.

Зауваження та пропозиції до Проекту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адреси розробника: поштову – вул. Дегтярівська, буд. 11-г, м. Київ-119, 04119, Департамент митної справи, електронну – ukmvn@customs.minrd.gov.ua, а також на поштову адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – вул. Арсенальна, буд. 9/11, м. Київ, 01011.

Обговорення проекту проводиться у рубриці „Консультації з громадськістю” на урядовому веб-сайті „Громадянське суспільство і влада” (http://civic.kmu.gov.ua/consult_mvc_kmu/consult/poll/projects).