Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ПОВТОРНЕ ОПРИЛЮДНЕННЯ Порядку заповнення торгових патентів, затвердженого наказом Міністерства доходів і зборів України від 30.01 2013 р. № 867 «Про затвердження форм та Порядку заповнення торгових патентів, форми Заявки на придбання торгових патентів»

опубліковано 23 січня 2014 о 16:23

Повідомлення про оприлюднення

Порядку заповнення торгових патентів, затвердженого

наказом Міністерства доходів і зборів України від 30.01 2013 р. № 867

«Про затвердження форм та Порядку заповнення торгових патентів, форми Заявки на придбання торгових патентів»

На офіційному web-сайті Міністерства доходів і зборів України  (www.minrd.gov.ua) в підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Діяльність» розміщено Порядок заповнення торгових патентів, затверджений наказом Міністерства доходів і зборів України від 30.01 2013 р. № 867 «Про затвердження форм та Порядку заповнення торгових патентів, форми Заявки на придбання торгових патентів».

Наказ розроблено відповідно до пункту 6 розділу ІІ Закону України від 4 липня 2013 р. № 404-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи», а також підпункту 30 пункту 5 Положення про Міністерство доходів і зборів України, затвердженого Указом Президента України від 18 березня 2013 р. № 141.

Наказ знаходиться на державній реєстрації у Міністерстві юстиції України. Порядок оприлюднюється відповідно до п.4.5 Порядку подання нормативно-правових актів на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та проведення їх державної реєстрації, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 12.04.2005 №34/5 «Про вдосконалення порядку державної реєстрації нормативно-правових актів у Міністерстві юстиції України та скасування рішення про державну реєстрацію нормативно-правових актів».

Зауваження та пропозиції до зазначеного Порядку можуть надсилатися упродовж одного місяця з дати його оприлюднення на адресу розробника: поштову – Міністерство доходів і зборів України, Департамент розвитку ІТ,  електронних сервісів та обліку платників, Львівська площа, 8, м. Київ, 04655, електронну – vgorochov@minrd.gov.ua, та до Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.