Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проект наказу Міністерства доходів і зборів України «Про затвердження положення про технічну комісію»

опубліковано 11 січня 2014 о 11:57

 Повідомлення про оприлюднення

проекту наказу Міністерства доходів і зборів України «Про затвердження положення про технічну комісію»

Міністерство доходів і зборів України повідомляє про розроблення проекту наказу Міністерства доходів і зборів України «Про затвердження положення про технічну комісію» відповідно до Плану діяльності Міндоходів України з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності на 2013 рік, затвердженого наказом Міндоходів від 28.05.2013 №129.

Статтею 3 Закону України від 06 липня 1995 року №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» визначено, що суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або безготівковій формі, зобов’язані застосовувати РРО, що включені до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій (далі – Державний реєстр).

Відповідно до п. 8 Положення про Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.08.2002 №1315 рішення про включення до Державного реєстру приймається за наявності позитивного висновку технічної комісії.

Положення про технічну комісію затверджене наказом Державної податкової адміністрації України від 17.04.2007 №236.

Разом з тим, Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 «Про деякі заходи з оптимізації системи центральних органів виконавчої влади» утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, а Указом Президента України від 18.03.2013 №141/2013 затверджено Положення про Міністерство доходів і зборів України.

Прийняття наказу дозволить привести нормативно-правовий акт у відповідність до функцій та повноважень Міністерства.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Міністерство доходів і зборів України, 04655 МПС, м. Київ-53, Львівська площа, 8;

e-mail: yyarmolovskiy@minrd.gov.ua.

Обговорення проекту наказу проводиться у рубриці „Консультації з громадськістю” на урядовому веб-сайті „Громадянське суспільство і влада” (http://civic.kmu.gov.ua/consult_mvc_kmu/consult/poll/projects).