Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС надає максимальну підтримку правоохоронним органам у питаннях викриття протиправних дій

, опубліковано 09 червня 2023 о 13:10

6 червня 2023 року співробітниками ДБР за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури, в межах досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України у порядку ст. 208 КПК України затримано працівника Головного управління ДПС у Київській області за підозрою в отриманні ним від директора приватного підприємства області неправомірної вигоди за сприяння у проведенні ліквідаційної процедури СГД.

З метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, а також відшукання речей та предметів, які мають суттєве значення у кримінальному провадженні правоохоронцями проведено обшук у службовому кабінеті працівника податкового органу, розташованому в адміністративному приміщенні Головного управління ДПС у Київській області.

Податківцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» та відповідно до ухвали суду обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту за місцем проживання.