Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міністерства фінансів України від 06.07.2018 №602 "Про затвердження узагальнюючих податкових консультацій з деяких питань оподаткування платою за землю"

опубліковано 30 липня 2018 о 16:30

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

 НАКАЗ

Київ

 06.07.2018                                                                                                     № 602

 

Про затвердження узагальнюючих податкових консультацій з деяких питань оподаткування платою за землю

Відповідно до пункту 52.6 статті 52 глави 3 розділу ІІ Податкового кодексу України та Порядку надання узагальнюючих податкових консультацій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 27 вересня 2017 року № 811, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 13 жовтня 2017 року за № 1266/31134,

 НАКАЗУЮ:

 1. Затвердити такі, що додаються:

Узагальнюючу податкову консультацію щодо справляння плати за землю у разі оренди площі у багатоквартирному будинку;

Узагальнюючу податкову консультацію щодо сплати земельного податку власником нерухомого майна, що розташоване на земельній ділянці, права на яку у такої особи не оформлені;

Узагальнюючу податкову консультацію щодо справляння земельного податку з фізичних осіб – підприємців платників єдиного податку.

2. Департаменту податкової політики та Департаменту забезпечення комунiкацiй та органiзацiйно-аналiтичної роботи в установленому порядку забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті Міністерства фінансів України.

3. Податкові консультації застосовувати у частині, що не суперечать цим узагальнюючим податковим консультаціям.

4. В. о. Голови Державної фіскальної служби України Продану М. В. довести цей наказ до відома відповідних підрозділів Державної фіскальної служби України та територіальних органів Державної фіскальної служби України.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою та покладаю на в. о. Голови Державної фіскальної служби України Продана М. В.

 

 В. о. Міністра


О. МАРКАРОВА