Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт про періодичне відстеження результативності дії постанови Кабінету Міністрів України від 17 травня 2006 року №686 «Про визнання такими, що втратили чинність, постанов Кабінету Міністрів України з питань визначення родовищ корисних копалин з важковидобувними та виснаженими запасами»

опубліковано 13 лютого 2017 о 18:29

1. Вид та назва регуляторного акта

Постанова Кабінету Міністрів України від 17 травня 2006 року № 686 «Про визнання такими, що втратили чинність, постанов Кабінету Міністрів України з питань визначення родовищ корисних копалин з важковидобувними та виснаженими запасами» (далі – постанова № 686).

2. Назва виконавця заходів із відстеження

Державна фіскальна служба України. 

3. Цілі прийняття регуляторного акта 

Постановою № 686 визначено такими, що втратили чинність, постанови Кабінету Міністрів України з питань визначення родовищ корисних копалин з важковидобувними та виснаженими запасами згідно з переліком.

4. Строк заходів із відстеження

Заходи із відстеження проводилися з 01 січня 2016 року по 1 жовтня 2016 року.

5. Тип відстеження

Періодичне відстеження.

6. Методи одержання результатів відстеження

Результати періодичного відстеження результативності постанови №686 отримані шляхом аналізу даних соціологічного опитування працівників регіональних органів Державної фіскальної служби.

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, та способи одержання даних

Періодичне відстеження результативності постанова № 686 виконано на основі даних, отриманих шляхом соціологічного опитування працівників регіональних органів Державної фіскальної служби, які здійснюють адміністрування з рентної плати.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності акта

Встановлення кількісних та якісних значень показників результативності регуляторного акта у 2016 році виконано на підставі результатів опитування працівників 26 регіональних органів Державної фіскальної служби.

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта на ступені досягнення визначених цілей

Оскільки Порядок визначення механізму відбору та затвердження нових інвестиційних проектів (програм, договорів), якими передбачено нарощування видобутку вуглеводневої сировини на ділянках надр (родовищах, покладах), що характеризуються погіршеними гірничо-геологічними умовами (важковидобувні) або виснаженістю в процесі розробки в попередніх періодах, на окремих діючих свердловинах після капітального ремонту, свердловинах, що відновлюються з числа ліквідованих, нових свердловинах чи групах свердловин, що розташовані на таких ділянках надр, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2013 року № 838 «Деякі питання виконання діючих та нових інвестиційних проектів (програм, договорів), якими передбачено нарощування видобутку вуглеводневої сировини», постанова 686 втратила актуальність. Подальше повноцінне відстеження результативності акта є недоцільним. 

 

Голова Державної

фіскальної служби України                                                            Р.М. Насіров